Слабк сть

Фантаст Кинг
    Я вмер у двобої з собою
І навіть не встиг захопитися грою.
В світу я собою насмітивши
І гріх свій останній створивши,
Я Злого у серці пригрів
І горе своє я зустрів.
Від Бога  відалившись,
Від віри своєї відрікшись,
Я себе самого згубив
І світло в собі перебив.
В обман з головою занурився,
В пітьмі своїй утопився,
Захльобуючись горем й стражданням,
Я дав перевагу гріховнім бажанням.