Магiя -Фантасма-

Валео Лученко
Світ проливає кров і сперму,
Народжує потвор і лицедіїв.
Події з кожним днем усе чудніші:
То НЛО проплине, то астероїд пролетить.
І кожна мить то - втрачена надія
І страх, що ти його не поборов.
Тварини захопили ферму
І Хряк усіх лякає Пацюком
Та воїнством його пацачим
Ворота Східні стали золотими,
А Західні зачинені навіки...
Фантасмогорія. Країна котиться у прірву...
Так хочеться заплющити повіки,
Заснути солодко,
Прокинутись в якомусь новім світі...
Там виноград росте на схилах вапнякових
Там море тепле, хліб пахкий, холодна ґраппа
Там ти, засмагла і весела,
Моя любов: гнучка і юна
З очима лані та терпінням янголиним.
Ти дочекалася, знайшла мене серед померлих
і блукальців.