Щедрування...

Марина Белобров
Добрий вечір, Господарю,
Щедрий вечір завітав,
Від душі я Вас вітаю
Ось Господь Вам передав
Будьте Ви завжди щасливі,
Посміхайтесь від душі,
Також будьте Ви здорові,
З миром, злагоді, добрі!
З неба янголи слідкують
І боронять Вас від зла
Щедрий вечір всі святкують
Тож зі святом Вас сім`я!