Ой господарю!

Марина Белобров
Ой, Господарі, Ви щирі
Стук у двері, відчиніть,
Завітала Меланія
З Василем у хату вслід
Вам щедрівку заспівають
І пшеницею завіва
Зі святами Вас вітають
Щедрий вечір наступа...

Щедрий вечір, добрий вечір
Вам, Господарю у хату!
Від душі я Вам бажаю
Всього вдосталь і багато!
Вам здоров`я і любові,
Будьте Ви завжди щасливі,
Щоб родило завжди вдосталь
І в житті, щоб було мирно!

Щедрий вечір, добрий вечір!