Щедрiвка

Сазонов В.П.
Щедрий Вечір, Добрий Вечір,
Добрим людям на здоров`я…
Хай тягар не тисне плечі,
Щастя, радості, любові!

Добрий Вечір Вашій хаті,
Щедра пані-господине!
Хай підвищать вам зарплату,
Хай товстіші будуть свині.

Щедрик-ведрик споконвічний
Збереже оселю Вашу!
Дуже посмішка Вам личить,
А за це нам дайте каші,

А до каші треба сала,
А до сала – паляницю…
Ой із неба зірка впала,
Зірці вдома не сидиться.

Буде з нами щедрувати
І добра бажати людям.
Щедрик-ведрик кожній хаті,
Він нікого не забуде.

Щедрий Вечір, вся громада,
Добрий Вечір, Україно!
Хай замовкнуть всі гармати,
Хай не рвуться в полі міни,..

Мир і спокій всім усюди,
Бо ж немає хати скраю…
Щедрий Вечір, добрі люде,
Разом ми усе здолаєм!