З новим старим роком!!!

Оксана Майданська
               
 З – ДВОХ ТИСЯЧ СІМНАДЦЯТИМ  Новим Старим Роком!!!

 Н-ехай прийдуть  гарні  надії чудові  із миром,
 О-ливковий колір  ялинки засяє у Новому році,
 В-ітрила  любові  та дружби Ваші навіє взаємні.
 И-скриться з світанком  Днем сонячним  добрим .
 М-оїм  подарунком  прибудуть  Вітання  душевні .

 Р-адійте всією красою - добробутом, миром, любов’ю,
 О-бважний  добродій  закукурікає  Вам на здоров’я!!!
 К-огут крилами стряхне, всі  не гаразди хай замете,
 О-беріг український засвітиться червоним гребінцем,
 М-рії , удачу у кожну хатину  Півень Чарівник  занесе.
                11:30        18:12 2016рік           О.М.