Отямтеся пани...

Марина Белобров
Як молоді виживати,
Коли не дають працювати?
Як собою володіти,
Коли їсти просять діти?
Олігархам всім начхати
Їм би тільки кишені напхати
По смітникам бродять люди,
Бо злидні вже повсюди...

Хто в чарку вже заглядає,
Кому вішатись чи топитись, не знає,
Борги ростуть у людей
У панів долари лізуть з очей...
Хтось хлібину черству жує,
Хтось шампанське у ванну льє,
Хтось щоранку від голоду плаче,
А пан з верхівки нічого не баче...

Не кажіть, що вони всі ледачі
Ні! Вони від панів наших падші...
Бо влада не хоче бачити, чути
Їй краще плюнути і забути...
Бо це не їх родичі ходять
Там у смітника хороводи водять...
Отямтеся пани...Я Вас благаю!
Не цвіте Україна...виживає...

Отямтеся, бо ми всі є люди!
Розруха плине повсюди...
Не ганьбіть український народ,
Бо кожний із нас - Патріот!