Марево бажання

Марта Хинцинская
Ти проходячи поруч помiтиш  легкий,

Ледь відчутний відтінок кохання.
Аромати дощу і загублених мрій
І забутих моментів прощання.
В цьому образі знайдеш ти сенс забуття,
Ти почуєш всю музику болю.
Ти не зможеш забути таке відчуття,
Це бажання вже рветься на волю.