ТАк тихо...

Виталий Ткачук 2
Так тихо...лиш звуки небесних мелодій,
Колишуть думки, у пошуках раю.
Так тихо...зводяться ноти,
В яких я себе залишаю.

Так тихо й ховається біль,
Самотність любить вдихати.
Так тихо,лиш хочеться мрій,
Щоб це життя відчувати.

Так тихо,в очах зникає надія,
У стінах пустих залишить блукати.
Так тихо,хтось там без тебе радіє,
З тобою старається це приховати.

Так тихо...лиш звуки небесних мелодій,
Колишуть думки,і я засинаю.
Так тихо...зводяться ноти,
Проснуся і знову це прочитаю.