Випадок

Татьяна Корольчук
не бачу довкола людей
І не чую голосу,окрім Твого.
Це вистава  німих тіней,
Де ні доброго,ані злого
сюжету не передбачено.
Дві паралельні лініі.
Все наперід пробачено.
Троянди,ромашки,ліліі...

Ролі всі пережито,виплакано
Фінал нам відомий зачасно
Ти колись назвеш це випадком
І про себе додосиш:"Нещасним"