Розбуди любов

Виталий Ткачук 2
Давай любов мою ти розбуди,
Поринь душевним світлом в мої очі.
Здаєшся, жаль,не дійдеш до мети,
Загубишся у коридорах ночі.

Вона тут поряд,десь тебе чекає,
Скромна й холодна ,простіше обійти,
Вона сидить чекає,й домерзає,
Чекає хто навіки зможе в серці зберегти.

Розлукою і зрадами залита,
Присяде тихо серед цих вічних дум,
Вона справжня,вічна й цілковита,
Полинь у її радість й загадковий сум