***

Виталий Ткачук 2
А не пора всім навчитися кохати,
Не розриватися на горбах,
І без слів так просто обнімати,
Зігріватись у палаючих губах.

Так просто зараз почуття згубити,
Один крок,й залишився розпад.
А потім схочеться ще в тих очах пожити,
А вже потухнув зорепад.

Цю насолоду потрібно цінувати,
Без грошей,чи без подарків.
в сплетінні душ,у поглядах ниряти.
І зустрічати сонце незабутніх ранків.