У тво х руках...

Виталий Ткачук 2
Ти знай, твоє майбутнє у твоїх руках,
Куди податись,де ж твоя світлиця?
Розгублено блукаєш у світах,
І шукаєш де любов іскриться.

Живемо в рабстві,де царять привички,
Задумайся, для чого ж це життя?
Сім'я,робота,сон,-це все матеріальні звички,
Й не знаєш, де є твоє майбуття.

Твої думки-це твій плід для щастя,
Своїм добром й любов'ю ти його породиш.
Саме тобі усе на світі вдасться,
І по кругу вже тоді не ходиш.

Не тримай у серці те, чого уже не повернути,
Не розшукуй почуття, у пустих словах.
Не опускайся і зможеш все здобути,
Ти знай, все тільки у твоїх руках.(