***

Виталий Ткачук 2
Серця замерзли від холодних фраз,
І душі скиглять в запотівших тілах.
А ми думаєм що коли прийде наший час,
Врятує усіх на мить оживша віра.

Наштовхуєм себе до зради,
І вірим,що оживуть слова пророчі.
Пробачте але в словах сьогодні нема правди,
Про тебе можуть розказати твої очі.

У цих словах повір нікого не учу,
Для більшості вони повиснуть мертвим цвітом.
Я знаю,адже й сам болото колочу.
Хоча в думках літаю з вітром.

Просто хочу я свою душу освіжити,
Новим теплом,міцними почуттями.
І хочу щоб і люди жили,
З вірою й чистими серцями