Святвечир

Полина Браун 7
Кутю ми разом всі варили
і стіл прекрасний спорядили,
в Різдвяну ніч як і дано
12 страв стоять давно.

Але за стіл непоспішаєм
на зірочку ми ще чекаєм,
коли маленьке янголя
нам сповістить про немовля.