Закружляли...

Светлана Дрига
Закружляли маленькі сніжинки,
Заспівала пісню зима,
Замело всі дороги й стежинки,
Мені ж люба ця біла пора...

Її холоду я не боюся,
В домі досить любові й тепла,
Перед Господом низько схилюся
В Ніч велику - Святого Різдва!

Візьму Біблію почитаю,
Як Марія з Йосипом йшла,
Поспішала з далекого краю,
А під серцем Дитятко несла...

Не знайшлося кімнати в хаті
Ніхто двері їм не відкрив,
Бог родився не в царських палатах,
Його радо зустрів простий хлів.

В Небо тягне Свої рученята,
Зробить все, як Батько велів,
Буде очі сліпим відкривати
І глухі вчують в ангелів спів.

Зими сніжні в моїм краї,
За вікном шаленіє мороз,
Тепло тим, хто Господа знає,
В чиїм серці родився Христос!