В чна память тоб м й любий

Алеся Якушкина
В холодну зимню ніч, коли тебе не стане.
Я напишу останні три рядки,й озвучу їх холодними вустами.
Це буде біль, страждання, і печаль.
Струна душі моє теж порветься.
Ніхто вже не послухає мене, бо твоє серце вже на-жаль не б'ється.
 

Я не захочу жити в самоті, холодні стіни мертва тиша тіні
Ти не залишив за собою слід, але в мені живеш ти ще й по нині.
Але я буду мужня, як завжди.
Ти лиш зігрій мене в холодну зимню ніч, коли не буде сил у мене йти
Боротися мені одній за всіх.


Я знаю ти почуєш мене , так.
Ти завжди слухав моє недоречне.
Я памятаю тебе мій шалений птах.
Ти все летиш, злетів назавжди в вічність.