Гетеросексуалист Агата Кристи пер

Алексей Иродиадов Гаулиш
Гетеросексуалист пер.
"Агата Кристи"

Ніби гірке це зілля
Ніби вигадлива ця поза,
Під шум хмільних ідей
Мрія прийшла про неї,
Ніби троянда під наркозом.

Так, я люблю. Так  кохаю.
Про це й пісні співаю
Cпівати не треба по iншому:
Заспіваємо про інше по другому.
А я люблю, та  кохаю.

І втриматися не можу.
Я оптиміст, я оптиміст,
Я гетеросексуаліст.

Мене відводить в темряву
Найщасливіша меланхолія
і нехай важкий батіг
Втоми спiвати я не встиг
її пошарпане це ім'я