Хочу напиться голосом твоим

Ксю Север
Хочу напитись голосом твоїм,
Що ніжно так торкається до скроні.
Хочу відчути дотиком німим
Одне серцебиття на двох в долонях

Хочу в очах твоїх тонути в мить,
коли на відстані душа рве долю
І мати засоби, щоб підірвати світ
на випадок, як почуття не мають волі.