Коли менi не вистачить натхнень

Жанна Черноброва
Коли мені не вистачить натхнень,
забракне слів
або
відніме мову  -
то буде мій останній, чорний день
і в натовпі
таких самих
німих
людей
я загублюсь,
як цвях,
що впав додолу...



теперь на русском (близко к сути)

Когда не станет больше вдохновенья,
слова иссякнут
и поглотит
немота -
то будет
самый страшный, чёрный день. Я
в толпе других
таких
немых,
как я -
вся растворюсь
и стану незаметна,
как капля в море,
хоть святая,
но - вода.




         18.01.17 г.