Я знову в тебе закохався

Андрей Головня
Я знову в тебе закохався,
Коли почув забутий сміх..
Неначе небом милувався
Привітністю очей твоїх…

І щирість слів – ранкові роси,
Щоб втамувати спрагу пив,
І ніжно гладив довгі коси,
Немов колосся спілих нив…