З Святом Водохрестя

Оксана Майданська
Біла зимонька минає,
Холод вітром відганяє.
Сніжна хмара попливе,
Річка Прут в льоді живе.
........................................
              Ворохта    19.01.2017рік
   Будьте всі здорові!!!!