Ursulet de plus - Мишка

Дамила
A fost abandonat
ursulet pe podea,
Smuls un urs laba,
Oricum, nu te arunca,
daca tu esti foarte bun.



Мишка

Уронили Мишку на пол,
Оторвали Мишке лапу,
Всё равно его не брошу,
Потому что он хороший.

Агния Барто