Казкова зима

Оксана Майданська
               
Сніги покрили гори і долини,
Білі Карпати стали пишні.
А пух холодний і жагучий,
Людському щастю до душі.
Природа красоти, життя красиве,
Біла зима чудні казкові гори.
І не зрівнянні інші краєвиди,
Спокусили все диво Карпатське.
Гості любуються та свій не замічає,
Що хтось живе, а хтось відпочиває.
Сніги все падають вкривають землю,
Тому ВОРОХТУ я не покидаю.
                Оксана Мосорук-Майданська              22.11.05р. - 2017р.