Чудовий вид

Оксана Майданська
Ось показалась Голуба стріла у горах,               
Усім народам дорога і для Карпат зелених.
Над річкою тихенько їде,
Сигнали подає, бо скоро вже вокзал ВОРОХТА.


           Найбільший кам’яний залізничний міст знаходиться у смт. Ворохта, побудований в 1895 р. При довжині 130 м проліт становить 65 м. Це є один з найбільших  із чотирьох кам’яних мостів .
       О.М.