Звернення пенсiонерiв до влади

Бурчак Ворожбянский
Ми люди делікатні.
Все ж  мусимо сказати:
Із  пенсії не здатні
Вам  хабарі давати.

Слід пам'ятать, чинуші:
За те, що терпим муки
Й страждають наші душі,
Відсохнуть ваші руки...