Тебе ще не знаю...

Вячеслав Романовський
Тебе ще не знаю,
Але упізнаю
В сяйві дівчат багатьох.
Любов-параноя
До тебе одної
Дихне солов’їне: «Тьох!».

Геть сумніви, втрати –
Ми будем літати
З тобою, єдина, вдвох.
Бо щастя окате
Уміло чекати
Між радощів і тривог.
21.01.2017.