Молитва на укр. яз

Любонька
Господи! Усе в Твоїх Руках!
І життєва стежка, і здоров"я...
Знижчи чорні пля'ми у думка'х
І посій надію в них з любов"ю...
Про'шу в Те'бе: оздоров, зціли
Від хворобів немовлятко наше,
Щоб майбутні ро'ки йго були'
Велетенського здоров"я - чаша.
Хай зміцні'є  плоть його' слабка',
Щоби немочі протистояти...
Бога Всемогутнього Рука
Янголятко здатна захищати!
А батьків моли'тви помічні'
Оберегом стануть для дитини.
Щоб щасли'ві бу'ли долі дні,
Отче, дай здоров"я для родини!


05/11/16/