Сърцата да подпалим със божествен пламък

Петр Пенчев
Когато устните напукани като кора на хляб
към моите прилепваш да поемат влага,
ще видиш блясък във очите ми на млад сръндак,
който с нетърпение към теб ръцете си протяга.

Да разделим натрупаните ласки между двама.
Телата си да слеем във любовна нега.
Сърцата да подпалим със божествен пламък
и във една посока влюбени да гледаме...

22.01.2017 г.
3414 Б.Алекс.
Петр Пенчев