У старой хаце...

Галина Фед
У старой хаце каля печы
Так прыемна пасядзець,
Калi дзьме халодны вецер
I у бярлозе спiць мядзведзь.
   У вокнах свецяцца сняжынкi,
   Цiха падаюць на дол,
   Замяло усе сцяжынкi,
   Пабялела усе вакол.
Так прыемна каля печы...