Не - мiй! на укр. яз

Любонька
У серці закоханім збій:
Не - мій!
Без те'бе життя нема!
Сама'...
Розчавивши душу, утік...
І зник.
У спогадах, начебто цвіль, -
Біль.
Уже навздогі'н не кричу,
Мовчу.
Сльозами змиваю печаль
І жаль...
Розлуки велика юрба -
Журба...
Злітаються ду'ми, як рій:
Не - мій!
Вирі'шує доля не раз
За нас.
Та ту'гою серце щемить...
Щомить.
Мов за'бавка бу'ла пуста'...
Не та!
Що зсохся кохання ручай,
Вибачай.
Те слово, немов з кришталю,
"Люблю",
Розбилося вщент на мілкі'
Дрібки'...
Відпу'щу від се'бе той сум
У струм...
Чи зможу тебе' забуть?
Мабу'ть...


23/01/17/