Яке щастя...

Белякова Светлана Николаевна
Яке щастя бути коханою
а не замученою і квапливою.
Яке щастя бути довгожданою
а не забутою і небажаною.
Яке щастя самій любити
сподіватися з ним бути.
Яке щастя одним повітрям дихати,
чути наближення кроків і чекати.
Яке щастя, якщо  усе є,
але не кожному це Доля дає.