Чотири рядки Памятi...

Светлана Груздева
 
Вітя  Гурняк, що у жовтні загинув …
Боже, які в нього очі живі!...
Невідлюбив… і нікому не винний...
Тільки безжальній та клятій війні...


Фото из Фэйсбука