Дiамантовi зорi

Оксана Майданська
У висоті зоря  летить поволі,               
А може то літак у лампах а не зорі,
Просторе небо зорями світило,
Та діамантами дрібнесенько покрило.

Гірські кристалики блистять,
Та іскорки планети мерехтять.
Танцюють зорі золоті фокстрот,
Довкола місяця дивують увесь світ.

       08.ХІІ.14.- 23.01.2017рік      фото:  10 км.