Дзеркало душi

Оксана Майданська
Щоби отримати тут Божу ласку,               
Я подивлюсь у дзеркало душі,
Де джерело поради, втіхи і любові,
І де Обидва Серця стукають Святі.


Людська природа наповняє різними дивами,
Тривогами, печалями, хоробрістю і стійкістю в житті.
Та все таки поглянути у дзеркало любові,
Де красота  і Віра  Божа залишиться повік.

         Фотографія;     Церква ІВАНА ХРЕСТИТЕЛЯ    Ворохта 10 км. у підніжжі гори Говерли.
                2014рік - 2017рік