Сон краси

Оксана Майданська
               
За небокраєм тумани сірі,
І я співаю твої пісні.
Чого ж,чого ж-мій любий краю,
Вселився ніжно в мої думки.


Стоїть та тиша понад горами,
Де сніг не тане сріблясті далі.
Хоч сонце сходить понад долами,
Весна запахла в лютневі дні.


Приснився сон в період зимний,
Що квіти польові ростуть.
А трави пахнуть гірські зелені,
Розвіяв вітер туман,і в цьому суть.


Ти здогадайся що то за сон,
В ньому-вся сказана любов.
До краю рідного прийшов,
Нічним спокоєм в душу глибин.
                15.02.2014р. - 2017рік