Хай не зна...

Алёна Ткаченко Крым
Того хай ніхто і не знає,
Що смутком затулені очі,
Що десь по світах пропадає
Мій лицар солодкої ночі...
Що ніжний промінчик надії
Проблискує, часом, крізь хмари,
Нікому не скажу про мрію -
Де вдвох ми з тобою, у парі...
 
24.12.2016