життя в режим паузи

Оксиии
Коханий мій, я хочу щось сказати,
Але почуй мене, ласкавий.
Я маю дещо  доказати
Але яким заплутаним шляхом ?!
Які я маю мати чари
Щоб перемогти твої смутні думки ?
Я хочу стати мрією твоєю
І мати янгольске обличчя.
Я розумію як тобі там тяжко,
Ти не уявляешь як я розумію!
Як кожний ранок уявлю
Як боляче тобі на все дивитись.
Але повір , моє кохання,
Ти заполонив моя серденько.
І як Поринишь в смуток поночі
То ти сумуй за миттями щасливими,
За чистим небом,
І ліжечком  рідненькими .
Сумуй за дотиком моїм
Але благаю , зроби достойну річ.
Не дай в своїй уяві,
В голівовці дурненькій
Дозволити мені печалью стати.
Я хочу аби я метою для життя була.
Для скорення вершин
І приводом для бою,
Для чудового майбутнього
І втілення усіх жаданих мрій.
Я розумію все про нас
І навіть визнаю .
Але гадаешь мені легко ?
Не поринаю в смуток я ?
Та краще б я страждала замість тебе
А не чекала невідомо як.
Я своє життя в режимі пауза тримаю,
Ти не розумієшь навіть як це.
Я зупинила все життя...
Мені - минуло усього двадцять.
У меня ще попереду життя.
Але почуй мене ! Накой воно без тебе?
Як зможу жити без кохання,
Без підтримки поряд , теплих слів ?
А як я зможу когось покахати
Коли у мене в серці ти ?
Почуй мене , тут дуже тяжко.
Я хочу увімкнути "плей",
Я хочу відчувати радість,
Прожити молодість яскраво
Але не маю серця я
коли тебе не має в мене.
І якщо вскорім часі тебе я не побачу
То згасне моє серце
без щирих почуттів,
А тіло моє згине - без тремтіння сердця...