Гикавка пропала Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
Стрілою містом „Волга” мчала,
Немов погибелі шукала...
Кермо крутила хвацько дама,
Кудись везла свого Адама.
Як той  Шумахер газувала,
За 100 і більше витискала.
В червонім світлі світлофора
Вона вбачала мухомора,
Дорожні знаки оминала,
Немов би їх не помічала.
Не чула й дама , що позаду
ДАІ  ввімкнуло „серенаду”.
... Коли ж нарешті „Волга” стала,
Водійка весело спитала:
– Ну що, коханий, врятувала?
Твоя вже гикавка пропала?