Про мову... и друга Вову - на принятие Радой закон

Анатолий Остапишин
Як тепер нам розмовляты
З другом Вовою,
Колы я не володию
Його мовою?

Вин жие на Украини,
На Днипровщини,
Я ж - в центральний у России
Блыз Московщины.

Як мени лыст напысаты
З прывитаннямы,
Ридных здравыты зи святом
Побажаннямы?

Я не вчився такий мови
В рамках класив сридний школы,
В инстытути не знайомывся з програмою...
И не вченый був я ий ридною мамою...

Що там в ных,в Центральний Ради
Понадумалы?
Це - ни спереди,ни - сзади,
Ни - с гуцулами.

Це ж як треба з глузду знову
Зъихать зразу им,
Щоб прынять Закон про мову,
На смих курям всим.

А в довисок до Закону
Зноски,з штрафамы...
Так воны,без перепону,
Всих затрахалы.

Приношу извинения всем читающим сие за написание буквами русского алфавита,на клавиатуре нет букв украинских.С уважением.