У Божому оркестрi

Светлана Логвиненко
У Божому оркестрi
Укра!на – скрипка,
Може не ведуча,
Але дуже спiвуча.
Не Гварнерi,
Не Страдiварi
!!  Бог правив,
Нам вiддав
Щоб грала,
Життя прославляла,
Дiтей сво!х  веселила
I любов”ю свiт дарила.
Винуватi перед Богом
Скрипки струни обiрвали
Бо любов в не! забрали.
Скрипка наша не смiсться
Та й не плаче.
Прости, Боже грiшних,
Прости нас невмiлих,
Не забирай скрипку
Вiд народу Укра!ни.
Будь милостив, Боже
Не вiдвертайся,
Поможи полагодити скрипку,
Спаси Укра!ну.
Ми поставим новi струни:
Перша струна – Богу хвала,
Друга струна – миру
Вiрна буде вона,
Третя – любов,
Четверта – надiя.
I заграс знову скрипка,
Заспiвас на весь свiт.
Грай, скрипко, грай
Життя прославляй,
Вiдроджуючи нашi душi
Бога величай.