Молитва

Светлана Логвиненко
   Плач, скрипко, плач
   Над просторами рiдними. 
   Бачиш  палач
   Убива любимих тво!х,
   Розоря те, чому ти радiсш.
   Його сердце кам*яне
   Йому не жаль,
   Йому не боляче.
   Плач, скрипко, плач
   Над кожною пташиною,
   Над кожною животиною,
   Над кожною дитиною
          Рiдно! землi
УБИТОЮ УБИТОЮ УБИТОЮ
          НI  ЗА  ЩО
     Боже, Ти бачиш
                розбитi нашi серця,
     Боже, Ти бачиш
          як понивiчина наша земля.
     Будь милостив Боже
     Не призри слiз
     Не призри нашо! молитви,
     Чусш, як плаче скрипка
     Вона молить Тебе
     За рiдну землю i за 11 дiтей.