Новорiчне привiтання

Евгений Купянск Онищенко
Хтось лежить зараз в палаті ,
Хтось не впізнає квартиру .
Я бажаю кожній хаті :
Миру , миру й тільки миру !

Новий рік зустріти вдома
Щоб змогли усі солдати .
Нам війна ця невідома ,
Але знає кожна мати .

Я бажаю волонтерам :
Щоб не знали слова " міни " .
Дійсно справжнів піонерам ,
Що несуть в суспільство зміни .

Хай у кожному будинку
Заспіває сестро брату ,
Батько скаже : " Привіт , сину "
Донечка промовить " : Тату ..."

Живіть довго , каву пийте ,
Бийте ворогу кінці  .
З Новим роком ! Не хворійте .
Перемоги вам бійці !