К юбилею школы на украинском языке

Полина Браун 7
Рідну школу я вітаю
Успіхів я їй бажаю.
На перерві щоб завжди
Сміх всі чули дітвори.
На уроках тишина
Чули навіть комара.
Щоб хотіли діти вчитись
Не боялись помилитись.
Щоб успішна дітвора
В ній хоч рідко да була.
Щоб професію обрати
Вчитель вмів допомагати.
Щоб сто років ще навчала
Й Україну прославляла.