Окраець Украiни

Ольга Колодуб
Україно...окраєць любові:
Шепіт верб над ставком поночі,
Поцілунки птахів світанкові,
Очерет, де шумлять деркачі.

Україно...окраєць щастя:
Отчий дім, "валентинок" серця;
Йде автобус. Жива баба Настя,
Сяють вікон сліпих озерця.

Україно... окраєць надії:
Атестат, підробіток, житло.
Я не вірю - наївно мрію,
Щоб мені у житті повезло.