За вiкном...

Белякова Светлана Николаевна
За вікном сніжинки
у тихому, радісному польоті.
У руках том Лєва Толстого
у синій палітурці.
Життя щоденне - буденне
тим і дороге,
що ніби не помітно,
складається в роки.
Стерлися пори сезонів,
у зимовий ранок, як ранньою весною,
може грянути дощик
з краплиною "зеленою".
Десь в Криму,
навіть вишня розквітла,
такі ось наші справи.
Міняємо по-тихеньку Планету Земля.
Та дай Бог, щоб до кращого,
а не затяжним Майданом,
хочеться щастя Країні побажати,
якого вона ще й не знала.