вiйна та мир

Макин Тоша
Кремезні хлопці кулькопідшипникового 
Проти кремезних хлопців роликопідшипникового
Збиваючи в кров кісточки кулаків 
О могутні щелепи та вилиці один одного
Б'ються жорстоко та самовіддано
Спльовуючи час від часу у цегляну крихту заводських околиць
Соплі та уламки зубів
Щоб кілька годин потому
Змити піт кров та образи
У спільній пиятиці

==========================================================

Крепкие парни шарикоподшипникового
Против крепких парней роликоподшипникового
Сбивая в кровь костяшки кулаков
О мощные челюсти и скулы друг друга
Бьются жестоко и самоотверженно
Сплевывая время от времени в кирпичную крошку заводских окраин
Сопли и обломки зубов
Чтобы несколько часов спустя
Смыть пот кровь и обиды
В совместной попойке