Чому не в радiсть бiлий свiт

Владимир Ольховой
Чому не в радість білий світ,
Коли тебе немає поруч?
Сумую... погляд мій - додолу,
Вже не грайливый, наче кіт.

А Всесвіт мовби весь поблід,
І не літаю, ніби голуб...
Чому не в радість білий світ,
Коли тебе немає поруч?

Весни не радує вже цвіт.
Навіщо дали таку долю?
В журбі бреду кудись по полю,
Біжить недоля слідом в слід.
Чому не в радість білий світ?

Владимир Ольховой. 26 Января 2017.