Снiданок за гривню

Михаил Артёмов Арт
Тріщить морозом, холодна зима,
А на кухні горить руський газ,
Протерся мій шкарпеток
Все буде ок, я се знаю.

Яке щастя тепер гроші коштують нічого,
На кухні горить синьою квіткою газ,
Палю я свій прапір,
За жовто-блакитний папір не купиш нічого.

Сплативши комуналку, що їсти не знаю,
Це щастя патріота страждати за країну,
Тріщать морози, холодна зима,
Слава Україні! Тепер газу нема.

Настала весна, летять у вирій патріоти,
I ти, і ти вiруй...
А я палю свій прапір,
Вранці у двері постукають, я буду янгол.

08:40  26.01.17