Тiсна квартира Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
На прогулянці зустрілись
Два любителі собачок.
Ось один до жарту вдався:
– Певне, маєте квартиру
Мінімалогабаритку?
Співрозмовник засміявся:
– Дивно, як про це дізнались?
Не квартира – прямо горе:
Метр на метр без коридору..
– Та собака ваш виляє
Хвостиком не вліво вправо,
А чомусь униз та вгору...